Warning: A non-numeric value encountered in /data/8/4/84d59672-4ac1-4955-bb16-e6ccb465303e/eskuvoifotok.hu/web/site/wp-content/themes/Divinew/functions.php on line 5483

Váradi Tamás

Kezdet

2005-ben kezdtem hivatásszerűen fotózni, fő területemmé az emberek-rendezvények fotózása vált. A szívemhez legközelebb az esküvők fotózása áll, mert ez egy speciális és összetett ága a fényképészetnek. Több magazinban jelentek meg portré képeim, sokszor fotózom céges rendezvényeket, családi eseményeket.

Stílus

A képek stílusát tekintve közel áll hozzám a divatfotózás, ami a kreatív része az tevékenységemnek. A nap nagy részében pedig zsurnaliszta stílusban fotózom. A képeimmel  szeretnék egy kerek történetet elmesélni a Ti nagy napotokról! Remélem a galériák átböngészése után, úgy fogod érezni, hogy megtaláltad amit kerestél! Amennyiben ezt érzed, vedd fel velem a kapcsolatot a lehető leghamarabb, mert a szabad dátumok száma véges és általában 8-10 hónapra előre elkelnek, de előfordulhat, hogy még most is van szabad hely, ne maradj le róla!